BRDO UŽIVANJA

Ove subote se održava Platak Snowboard Session; Posjetitelji će uživati u snowboarderskim akrobacijama

Ove subote, 5. ožujka, na Platku će se održati Platak Snowboard Session. Osim u dobrom vremenu, spremnim stazama, posjetitelji „brda uživanja“ moći će uživati u atraktivnim snowboarderskim akrobacijama.

Ovaj tjedan na dnu staze Radeševo traju pripreme za prvi Platak Snowboard Session, međunarodno natjecanje u snowboardingu koje zajednički organiziraju Snowboard klub Nine i Primorsko-goranska županija.

Organizatori Platak Snowboard Sessiona pripremaju za sve ponešto – za najmlađe dječju snowboard stazu na kojoj će uz instruktore moći napraviti svoje prve pokrete na snowboard dasci, zabavno-glazbeni program za nešto starije uz samu stazu te atraktivno natjecanje na big air skakaonici. I naravno, afterparty nakon proglašenja.

Sve će početi već u 11 sati, kada kreće trening za natjecatelje. Zatim od 12 do 14 traje kvalifikacijska runda tijekom koje natjecatelji imaju neograničen broj pokušaja da impresioniraju suce koji će ocjenjivati njihove vještine i izaberu one koji će se plasirati u finalnu rundu koja počine u 14:15. Nakon još sat vremena skokova saznat ćemo tko su najbolji natjecatelji te kako će biti raspoređen nagradni fond od 520 eura.

Samo natjecanje neće ometati uobičajene aktivnosti na Platku, tako da će posjetitelji moći koristiti sve staze, žičare i druge usluge na Platku kao i svakog dana.

VIDEO DANA:

Platak Snowboard Session organizira Snowboard klub Nine uz podršku Primorsko-goranske županije i Turističke zajednice Kvarnera. Manifestaciju podupiru Goranski sportski centar, Zagrebačka pivovara i Kigo.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari