EVO KADA

Ovog mjeseca će se održati ROADPOL-ova akcija pojačanog nadzora u cestovnom prometu; Možete predložiti lokacije

11.02.2021., Brodarica - Policijska akcija ROADPOL pojacani nadzor teretnih vozila i autobusa provodi se na nivou Europske unije. Policijska akcija traje i na sibenskom podrucju. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Akcijom ROADPOL-a održat će se 24–satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga, stoji u izviješću policije.

Sukladno ROADPOL-ovom Planu aktivnosti za 2023. godinu, na području država članica održat će se 24–satni pojačani nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.

Navedeni 24-satni nadzor, provest će se 17./18. lipnja 2023. godine, u vremenu od 07.00 do 07.00 sati.

Pojačani nadzor provodit će se na području cijele Republike Hrvatske i drugih zemalja Europske unije te će u navedeno vrijeme policija pojačano provoditi testiranje vozača na prisutnost alkohola i droga u organizmu.

Lokacije na kojima će se provoditi alkotestiranje vozača i testiranja vozača na prisutnost droge mogu predložiti i građani pa ih pozivamo da do subote, 10. lipnja dostave svoje prijedloge na adresu elektroničke pošte primorsko-goranska@policija.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari