POPULARNA MANIFESTACIJA

Ovog petka će se održati jubilarne 20. “Klape va Mandraće”

Obljetničko izdanje popularne manifestacije “Klape va Mandraće” na prekrasnoj lokaciji, po kojoj smotra i nosi ime, u slavljeničkoj će večeri okupiti devet vrsnih klapa.

U petak, 28. srpnja, s početkom u 21 sat, u programu kojeg će s posebne lokacije voditi popularni voditelj Borna Šmer nastupit će: Vokalisti Salone, Klapa Kastav, Klapa Senjkinje, Klapa Valdibora Rovinj – Rovigno, Klapa Žrnovnica, Klapa Teranke Pula, Klapa Lugarin Zagreb, Klapa Skalin Matulji i Klapa Škrljevo. Podsjetimo, “Klape va Mandraće” su jedna od rijetkih manifestacija klapskog izričaja na kojoj klape pjevaju isključivo a capella – dakle bez pratećih instrumenata. Svaka će se klapa predstaviti s nekoliko skladbi i publika će zasigurno uživati u njihovim nastupima.

Posebnost jubilarnog izdanja bit će i posebna scenografija koju organizatori zasad drže u tajnosti, uz naglasak da će cijelom prostoru dati posebnu dimenziju, a nedavno novopopločana riva doći će do punog sjaja.

Organizator susreta klapa je Udruga MKM iz Opatije koja tako nastavlja tradiciju organiziranja jedinstvenih manifestacija koje baštine klapsku pjesmu, a veliku podršku manifestaciji daju Grad Opatija, Turistička zajednica grada Opatije, Turistička zajednica Kvarnera, Primorsko – goranska županija, MO Volosko, kao i brojni vološćanski ugostitelji. Ulaz je, naravno, besplatan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari