OD PETKA DO NEDJELJE

Ovog vikenda festival u Baški: Stižu Let 3, Bare i Majke, jazzeri… a sve će ‘omađijati’ mirisi pečene janjetine

Foto: Riportal

Besplatan program za sve posjetitelje uključuje nekoliko koncerata, među kojima su i Let 3 i Bare i Majke, a u nikad jačem programu je i niz sportskih aktivnosti, kulturnih događaja, predavanje Korada Korlevića…, a prvi put će na Crnoj ovci svirati i jazzeri

U toru Crne ovce se čiste papci, češlja vuna i obavljaju posljednje pripreme za najiščekivaniji festival u Baški na otoku Krku, koji počinje u petak i traje do nedjelje.

Ovih dana najpopularniji bend Europe i dijela svijeta, LET 3, će u subotu nastupiti na pozornici Crne ovce i to besplatno za sve posjetitelje. Mrle, Prlja i društvo se vesele tom nastupu više nego Euroviziji jer su na Crnoj ovci kao doma.

Dan ranije će Bašku razbuditi Goran Bare i Majke, a prvi put ove godine se na Crnoj ovci predstavlja i jazz program. Tako će se u posebno uređenom JAZZ & WINE BARU svirati odličan jazz, nuditi birana krčka vina i mali zalogaji. Svoje jazz umijeće će predstaviti Elvis Stanić & French Touch Accordion Trio i The Mystic Rose Ensemble.

Pogledajte videoprilog Kanala RI:

“Crna ovca je spremna i siguran sam da ćemo se zabaviti i uživati u janjetini kao nikad prije. Program je, također, izvrstan i najbogatiji od sada, a za sve naše domaće i goste je program potpuno besplatan. Čujem da su i bašćanski ugostitelji dali sve od sebe da ponude izvrsnu domaću janjetinu na bezbroj načina, pa nema straha da bi nekome bilo dosadno ili da bi ostao gladan. Sretan sam i što ćemo baš na Crnoj ovci otvoriti i obnovljene mrgare na Ljubimeru, što pokazuje koliko pazimo i čuvamo našu baštinu.”, ističe Toni Juranić, načelnik općine Baška.

Sve informacije o programu i smještaju su dostupne na internet stranici www.crnaovca.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari