ZANIMLJIV PROGRAM

Ovogodišnji Torpedo days 03 posvećeni su pogonskoj tehnologiji, industrijskoj automatizaciji i robotici

21.12.2020., Rijeka - Otvaranje Tehnolosko-edukacijskog poduzetnickog inkubatora Proizvodni park Torpedo. Za taj projekt gradu Rijeci je odobreno bespovratnih 19,3 milijuna kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U Proizvodnom parku Torpedo, na adresi Milutina Barača 60, u petak, 15. rujna treću godinu za redom održat će se manifestacija „Torpedo days“.

Već tradicionalno događanje organizira Riječka razvojna agencija Porin, a namijenjeno je kako poduzetnicima, tako i osnovnim školama i drugim zainteresiranim institucijama.

U programu će sudjelovati i poduzeće Yaskawa Electric koje je jedno od vodećih svjetskih proizvođača na području pogonske tehnologije, industrijske automatizacije i robotike, osnovani 1915. godine sa sjedištem u Kitakyushu u Japanu.

Nakon panel diskusije, organizirat će se B2B matchmaking poduzeća slovenskih i riječkih poduzetnika.

Nakon toga u organizaciji  i Podjetniškog inkubatora Kočevje organizirat će se „Prezentacija Kubo robotike“ za osnovne škole i druge zainteresirane institucije te praktični prikaz 3D tehnologija i mogućnosti suradnje sa Proizvodnim parkom Torpedo.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se putem online obrasca, a na mrežnim stranicama razvojne agencije Porin dostupan je i program manifestacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views