BRILJIRALI U SEZONI

Paraboćari iz Boćarskog kluba osoba s invaliditetom ”Pulac” ostvarili izvrsne uspjehe u ovoj sezoni

Posljednjim turnirom od sveukupno 4 koji su se redom održali u Zagrebu, Splitu, Slavonskom brodu i 17.i 18.09. u Požegi, zaključeno je prvenstvo Hrvatske u paraboćanju za sezonu 2022. godine. 

 4. turnirom Prvenstva dobili smo nove prvake Hrvatske u paraboćanju!

Veliki žetvu medalja ostvarili su naši paraboćari Boćarskog kluba osoba s invaliditetom “Pulac” iz Rijeke uzevši tijekom turnira 9 zlatnih 4 srebrne i 5 brončanih medalja te sveukupno Prvenstvo zaključili sa osvojenim jednim zlatnim i 3 srebrna pehara.

Zlato nam je u Rijeku donijela paraboćarka BC3 kategorije-  DANIJELA MATAIJA  uz asistenturu Antonije Frlan na rampi, paraboćar BC4 kategorije  MIROSLAV MATIĆ donosi srebro,  zatim paraboćar BC2 kategorije 1.lige- MILORAD KRUŽIĆ takodjer srebro i u Županiju nam srebro stiže od paraboćara BC2 kategorije 2.lige- DENNISA JAKUSA.

Ostala 4 paraboćara koji su nastupili na Prvenstvu Hrvatske 2022. osvojili su 4 i 5 mjesta tako da je to sveukupno odličan rezultat rada i truda čitavog Kluba.

BKOSI “Pulac” najiskrenije zahvaljuje Hrvatskom savezu paraboćanja i domaćinima završnog prvenstva iz Požege BKOSI “Nada” na odličnoj organizaciji , svim članovima svoga Kluba, asistentima i roditeljima na potpori, Ravnateljici Centra za rehabilitaciju Rijeka, Pročelniku za sport Grada Rijeke, Savezima Grada i Županije sportova osoba s invaliditetom, i Udruzi Koga Briga.. , kao i svim donatorima bez kojih oni sigurno ne bi završili započetu sezonu i ostvarili svoj cilj- biti prvaci u paraboćanju. Uspjeli su zahvaljujući svima.

Pozivaju Vas od 7 do 77 neovisno o vrsti i stupnju oštećenja zdravlja na probnu ruku boćanja u Dvorani mladosti na Trsatu, svakog dana između 12 i 14 sati i skromno se preporučuju za donacije shodno Vašim mogućnostima.

Posjetite njihovu web stranicu i upoznajte se sa paraboćanjem.https://bkosipulac-ri.hr/

#MImožemoMIhoćemo

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari