PARIZ: Gradonačelniku Rijeke Vojku Obersnelu Međunarodna nagrada za izvrsnost u radu za opće dobro

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Ovu nagradu dodjeljuje Međunarodni centar za inovacije u obrazovanju (International Centre for Innovation in Education – ICIE)

Gradonačelniku Rijeke Vojku Obersnelu danas je u Parizu uručena Međunarodna nagrada za izvrsnost u radu za opće dobro (ICIE International Award for Excellence in Community Service) za 2018. godinu koju dodjeljuje Međunarodni centar za inovacije u obrazovanju (International Centre for Innovation in Education – ICIE).

Riječkom gradonačelniku ova je nagrada dodijeljena na svečanom otvaranju 16. po redu Međunarodne konferencije o izvrsnosti, inovacijama i kreativnosti u osnovnim i visokom obrazovanju i psihologiji koju je organizirao ICIE.

GRADONAČELNIK OBERSNEL I IZVRŠNI DIREKTOR ICIE-A PROF. DR. TAISIR SUBHI YAMIN

Prema obrazloženju ICIE-a riječ je priznanju za predanost, posvećenost, vodstvo i izuzetan doprinos unaprjeđenju rada za opće dobro na lokalnoj i europskoj razini, koji predstavlja inspiraciju za profesionalce i institucije u raznim područjima.

ICIE je međunarodni centar posvećen razvoju svih koji se obrazuju s ciljem da postanu produktivni građani svijeta i lideri za budućnost.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views