HVALEVRIJEDAN POTEZ!

PartneRi donirali mobilnu kućicu petrinjskoj obitelji čija je kuća stradala u potresu!

Potres koji je nedavno zadesio Baniju nikoga nije ostavio ravnodušnim, a brojni građani, organizacije i udruge spremno su reagirali i pružili ruku pomoći brojnim ugroženim obiteljima, od kojih je nemali broj njih ostao i bez krova nad glavom

Članovi Poslovnog kluba PartneRi već su prvih dana po potresu krenuli za Glinu i postavili dva šatora, grijani šator od 475 m2 koji je služio za pripremu i dijeljenje obroka, u sklopu kojeg se nalazila i igraonica za djecu te drugi, manji šator koji je također u svrhu prehrane bio namijenjen volonterima i službama na terenu.

Želeći učiniti nešto konkretno i to za neku od obitelji čija je kuća stradala u potresu, članovi Poslovnog kluba PartneRI između sebe pokrenuli su akciju prikupljanja financijskih sredstava kako bi se kupila mobilna kućica koja bi u svoja četiri zida zbrinula jednu obitelj čija je kuća stradala u potresu.

Sakupivši gotovo 60.000 kn Upravno vijeće je odobrilo kupnju kućice i donaciju iste jednoj četveročlanoj obitelji, koju čine dvije sestre i dvoje djece.

Kućica je u Petrinju stigla u subotu, u kasnim popodnevnim satima, a dočekali su je članovi Poslovnog kluba PartneRi zajedno s domaćinima i predstavnikom civilne službe.

Mobilna kućica smještena je u dvorište članova obitelji Hodak, a dok traje popravak kuće, zamijenit će njihov dom i pružiti im toliko potrebnu sigurnost. Kućica je opremljena dvjema malim spavaonicama, kupaonicom, priručnom mini kuhinjom u sklopu koje je stol te klupicama za sjedenje.

Dodatnu pogodnost pruža klimatizacijski uređaj koji će u ovim hladnim, snježnim danima ugrijati obitelj i pomoći joj da prebrodi ove teške, potresom izazvane trenutke.

Ovom se akcijom Poslovni klub PartneRi, koji se financira isključivo putem članarina svojih članova, spremno uključio u pomoć stradalima na području Banije i ujedno nastavlja dosadašnje aktivnosti čiji je cilj unaprijedit život u zajednici te razvijati i poticati kulturne i inovativne projekte na području grada Rijeke i naše Županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari