Pašac, Zamet i Vežica ovoga vikenda nude “vruće” maškarane zabave!

Foto: Stanko Blašković

Nastavlja se bogati karnevalski program za velike i male maškare

Program Riječkog karnevala sve je bogatiji te nas ovaj vikend očekuju maškarane zabave na tri lokacije – Pašcu, Zametu i Vežici. Plesa, pjesme i maski neće nedostajati te nas očekuju i dodatna maškarana iznenađenja koja nam pripremaju domaćini.

Vili Stojšić iz Mesopusne kumpanije Pašac najavio je Maškarane tance u Domu Pašac. Svakog petka maškarane zabave počinju od 21 sat te će brojne maškarane grupe zasigurno rado pokazati svoje maske plešući do kasno u noć.

Ines Boban – Štiglić, voditeljica razvoja proizvoda Turističke zajednice grada Rijeke najavila je Pusne tance va Zamete. Svake subote od 20 sati glazbena grupa zabavljat će sve maškare uz poznate maškarane hitove u organizaciji Alterne Event Team-a.

Foto: Mateo Levak/Riječanin

Istaknula je raznovrstan program te izdvojila HNK Ivana pl. Zajca koji se i ove godine već tradicionalno pridružio programu sa svojim Kazališnim vrtuljkom te Dane smijeha u Karnevalu u HKD na Sušaku. Također je pozvala sve zaljubljenike u maškarane zabave na Maškaranu palubu na Botelu Marina, koja se održava svaki petak, a u nedjelju 2. veljače u 16 sati održat će se 5. humanitarni dječji maskenbal, također na Botelu Marina.

Za najmlađe maškarice u nedjelju je Izbor princa i princeze u Tower centru Rijeka s početkom u 16.30 sati.

Foto: Mateo Levak/Riječanin

Irina Vlakić, predstavnica KG Vežički kapaneli najavila je i pozvala sve maškare na Maškarane tance na Vežici u subotu 1. veljače. Zabava će se održati u Domu Željka Marča s početkom u 20 sati, a za dobru atmosferu pobrinut će se Grupa Fiesta.

Predsjednik Savjeta darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka Ivo Vidotto pozvao je sve karnevalske grupe i mlade ljude da se pridruže dobrovoljnom davanju krvi u ponedjeljak 3. veljače od 15 do 18 sati u Domu Crvenog križa. Organizatori akcije su Turistička zajednica grada Rijeke i Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari