LIJEP DAR

PGŽ daruje „Crno-bijelo-zlatni“ kalendar za 2022. godinu

U sjedištu Primorsko-goranske županije na adresi Adamićeva 10, Rijeka svakog radnog dana od 8.00 do 20.00 sati možete besplatno preuzeti „Crno-bijelo-zlatni“ kalendar Primorsko-goranske županije za 2022. godinu.

PGŽ tradicionalno priprema tematske kalendare, a kalendar za 2022. godinu portretira recentne svjetske prvake i prvakinje u individualnim sportovima s područja županije uz posvetu uspjesima, ali i nemalim odricanjima kojima se snovi ostvaruju.

„Naši kalendari uvijek su vezani za razne teme, a ove godine smo odabrali ljude, mlade sportaše koji su puno uložili u ostvarivanje sjajnih rezultata i svojim svjetskim uspjesima promovirali našu županiju“, rekao je župan Komadina i dodao da zlatna boja simbolizira svjetski uspjeh, a crno-bijela je odraz vječnosti.

Na kalendaru se nalaze: Iva Cindrić (kuglanje), Jakov Fak (biatlon), Lorena Jurišić (taekwondo), Andrej Krstinić (streljaštvo), Enrico Marotti (jedrenje na dasci), Miroslav Matić (sport osoba s invaliditetom), Marina Mavrinac Matulja (ribolov), Miloš Milošević (plivanje), Leona Popović (skijanje), Ivan Šarić (šah) i Karlo Šaban (boćanje).

Fotografije potpisuje Petar Fabijan, uvodnik Kristian Sirotich, a grafički dizajn Igor Verbnjak.

Kalendar primorsko-goranskih svjetskih prvaka u pojedinačnim sportovima pripremljen je u suradnji s Upravnim odjelom za kulturu, sport i tehničku kulturu i Zajednicom sportova Primorsko-goranske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari