PRIREĐENI I MINI-KONCERTI

PGŽ i Društvo crvenog križa prigodnim predbožićnim programom razveselili korisnike domova umirovljenika

Idi na originalni članak

Uz božićno ukrašavanje dvorišta, korisnicima se mini glazbenim izdanjem Koncerta „Božić je judi“ prenijela i božićna glazbena čestitka

Oglas

Župan Zlatko Komadina i pročelnica UO za socijalnu politiku i mlade Dragica Marač pridružili su se akciji volonteri i zaposlenika Društva Crvenog križa PGŽ koji su prigodno ukrasili dvorište Doma za starije osobe „Kantrida“.

S obzirom na stroge epidemiološke mjere u domovima za starije osobe, Društvo Crvenog križa PGŽ u suradnji s Primorsko-goranskom županijom i Hrvatskom glazbenom unijom PGŽ organiziralo je predbožićni program za korisnike socijalnih ustanova kojima je osnivač Primorsko-goranska županija.

Uz božićno ukrašavanje dvorišta, korisnicima se mini glazbenim izdanjem Koncerta „Božić je judi“ prenijela i božićna glazbena čestitka. Koncert „Božić je judi“ tradicionalno već 27. godina organizira Hrvatska glazbena unija PGŽ pod vodstvom Jadranke Čubrić.

Ovaj put su se svim srcem pridružili Crvenom križu i PGŽ, dok su ih ravnatelji socijalnih ustanova sa veseljem dočekali. U glazbenom koncertu u Domu na Kantridi nastupila je BONACA & Duško Jeličić, u Domu za starije osobe u Voloskom Šajeta, a u Centru za rehabilitaciju Fortica Martina Majerle i Aleksandar Valenčić.

Zajedništvom svih, korisnicima domova unijelo se bar malo veselja u njihovu svakodnevicu. Da se uspjelo u naumu korisnici domova su potvrdili svojim pjevačkim i plesnim sudjelovanjem na balkonima njihovih soba.

 

Župan Komadina korisnicima i zaposlenicima Doma poželio je dobro zdravlje te zaželio sretne blagdane.

“Razmišljajući o protekloj godini, strogim epidemiološkim mjerama i njihovim posljedicama koje su se uplele u živote svih nas, ali posebno u živote naših najranjivijih skupina, znali smo što nam je činiti. Pozvali smo naše vjerne volontere, organizirali i zaposlenike županijskog Crvenog križa i GDCK te prigodno ukrasili dvorište, upalili lampice i prizvali čaroliju nadolazećih blagdana. Sve je učinjeno uz pridržavanje mjera socijalne distance i korištenje zaštitnih maski, ali nas to nije spriječilo da lagano zapjevušimo i učinimo po koji plesni korak”, rekla je ravnateljica Društva Crvenog križa PGŽ, Vesna Čavar.

Exit mobile version