LIJEPE NAGRADE

Pizzeria u Kostreni daruje pizzu darivateljima krvi; Darivateljicama na Zametu popust u teretani!

Lijepe nagrade darivateljima krvi koji prvi put daruju krv

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka u suradnji s Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi Kostrena i Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi INA organizira akciju darivanja krvi u srijedu 1. ožujka 2023. godine u vremenu od 10 do 13 sati.

Akcija će se održati u Sportskoj dvorani Kostrena (sjeverni ulaz).

Svi darivatelji dobit će znak pažnje TZO Kostrena i GDCK Rijeka – sve darivatelje koji prvi put daruju krv Pizzeria Paris Kostrena časti pizzom!

Akcija na Zametu

Također, Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka u suradnji s Aktivom dobrovoljnih darivatelja krvi Zamet organizira akciju darivanja krvi u srijedu 1.ožujka 2023. godine u vremenu od 15:00 do 18:00 sati.

Akcija će se održati u prostoru MO Zamet, Trg riječkih olimpijaca 3.

Na toj akciji svi darivatelji dobivaju ulaznicu za utakmicu Rukometnog kluba Zamet (Zamet- Bjelovar, 18.03.).

Sve darivateljice povodom Dana žena dobit će cvijet a sve darivateljice koje prvi put daruju krv dobit će popust od 30% na članarinu za teretanu Xtravaganza Rijeka.

Sve darivateljice koje krv daruju u ožujku tijekom cijelog mjeseca imaju pravo na popust od 20% na ostvarenu kupnju u Cvjetnom studiju i poklon galeriji Royal Flowers (Jušići 32c, Matulji).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari