OBAVIJEST GRAĐANIMA

Građani u Rijeci mogu i subotom podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Subotom građani mogu podnijeti zahtjeve samo za osobne iskaznice koje su istekle, oštećene ili izgubljene

Policijska uprava primorsko-goranska obavještava građane da će zbog višemjesečnih pojačanih gužvi na poslovima prijavništva i osobnih isprava, na lokaciji Žrtava fašizma 3 u Rijeci organizirati rad  četiri nadolazeće subote, i to:  4.3.2023, 11.3.2023., 18.3.2023. i 25.3.2023. godine u vremenu od 8,00 do 15,00 sati.

U navedenom vremenu građani će moći isključivo podnijeti zahtjev za zamjenu/izdavanje osobne iskaznice u slučajevima isteka roka važenja ili gubitka/oštećenja osobne iskaznice.

Važno je napomenuti da zahtjeve za izdavanje osobne iskaznice zbog prethodne promjene adrese prebivališta,  građani neće moći obaviti subotom već u uredovnom radnom vremenu Odjela za prijavništvo i osobne isprave.

“I ovom prilikom, u cilju smanjenja gužvi i čekanja u redovima podsjećamo građane da za pojedine upravne poslove mogu koristiti  e-Usluge MUP-a RH.

Za dostavu upita i podneske iz domene upravnih poslova građane upućujemo na adresu  elektroničke pošte upravnih poslova pupg.upravni@mup.hr.“, poručuju iz PU primorsko-goranske.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari