U PETAK 19. TRAVNJA

Platak treći put domaćin WRC-a! Evo informacija za gledatelje

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

U petak 19. travnja Platak će treći put biti domaćin jedne od utrka WRC svjetskog prvenstva koje u Hrvatsku dovodi najbolje svjetske rally vozače

Na Platku će se voziti dva brzinska ispita s početkom u 11:47 te potom u 14:45 sati, na dionici od Gornjeg Jelenja preko Platka do ponovnog spoja ceste za Platak sa starom cestom Rijeka – Zagreb.

Dionice brzinskih ispita (BI) zatvaraju se za promet 3 sata prije starta. Skice s dionicama brzinaca objavljene su na stranicama organizatora.

Ove godine će parkiralište na Platku u cijelosti biti na raspolaganju posjetiteljima i gledateljima, a prilaz šumskom cestom iz smjera Klane neće se zatvarati. Osim atraktivnih brzinaca, posjetitelje na Platku očekuje i kvalitetna ugostiteljska ponuda u objektima Veliki dom, Mali dom, X-bar Platak i Caffe bar Sova.

Ulaznice za Platak mogu se kupiti online, a na dan utrke moći će se kupiti na tri lokacije: kod skretanja za Platak, na Gornjem Jelenju te na Platku pored info kućice GSC-a kod parkirališta.

“Molimo gledatelje da prilikom planiranja posjeta Platku posebnu pozornost obrate na sigurnosni aspekt, poštuju oznake i upute organizatora kao i vremenske uvjete.”, poručili su organizatori.

Više informacija i uputa za gledatelje može se pronaći na mrežnim stranicama organizatora na poveznici: https://rally-croatia.com/hr/gledatelji

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari