FESTIVAL SPORTSKE REKREACIJE

Platak je spreman za još jedan sportski vikend!

Nakon morskih i gorskih programa, Festival sportske rekreacije ovaj vikend se vraća na Platak. U subotu s početkom u 10:30 sati započinje popularni program nordijskog hodanja uz stručne vodiče “Korakom do zdravlja”, te program pješačenja “Roditelji i djeca u prirodi”. Hodat će se laganom stazom dužine osam kilometara u trajanju od cca 2 i pol sata.

U nedjelju su na programu sportsko – rekreativne igre, pa će se svi zainteresirani moći okušati u gađanju mete, kuglanju, air badmintonu, rušenju čunjeva, hokeju, mini golfu, mini tenisu i ostalim zanimljivim aktivnostima. Vikend programi provode se u suorganizaciji s KŠR Gorovo.

Festival sportske rekreacije ušao je u svoj treći ljetni mjesec aktivnosti, a u kolovozu ovu popularnu manifestaciju ugostit će Lovran i Ičići.

Festival sportske rekreacije Platak 2021, pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom, organizira Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ, a program se održava tijekom cijelog ljeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari