NEZAPAMĆENE POPLAVE

PLIVAJU MALINSKA, CRIKVENICA…Dramatične snimke iz Novog Vinodolskog: Grad je potopljen!

Građani na Facebooku spominju nezapamćene potope

Obilne kiše ponovno su stvorile ogromne probleme u pojedinim hrvatskim gradovima. Građani Novog Vinodolskog od jutra objavljuju na Facebooku kakva ih je snašla nevolja, a jedan od korisnika te društvene mreže napisao je oko 10 sati da je sve gore.

FOTOGRAFIJE poplavljenog Novog Vinodolskog možete pogledati u našoj fotogaleriji OVDJE.

18.11.2022., Novi Vinodolski. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Prenosimo u nastavku njihove snimke, te pritom podsjećamo da je nad Jadran ušla ciklona, odnosno da će se njezini frontalni poremećaji premještati preko naših krajeva dalje na istok.

Pritom će se u zavjetrini ove ciklone formirati nova, koja će obilježiti dane vikenda.

“Ujutro i prijepodne većinom oblačno i kišovito. Obilna oborina uz nevere i grmljavinu na Jadranu i predjelima u njega, posebice na sjevernom dijelu. Uz to i izražena južina, na moru umjereno i jako jugo i oštro. Jutro, zbog dosta oblaka i južine, manje svježe”, prognoza je RTL-ova meteorologa Dorijana Ribarića.

“U Dalmaciji u početku još izraženiji pljuskovi i grmljavina, osobito u južnijim krajevima. Međutim, kako će jugo okretati na umjeren jugozapadnjak, zatim sjeverozapadnjak bit će i sunčanih razdoblja. Temperatura između 14 i 18 °C.

Na sjevernom Jadranu postupno smanjenje naoblake i prestanak oborina, ali će još u početku, osobito u gorju biti česte. Pritom će biti i vjetrovito kako će nakon juga naglo zapuhati lebićada, nakratko i pulentada, osobito prema otvorenome moru. Temperatura uz more oko 15 °C, a u gorju oko 10 °C., javlja Net.hr.

Malinska

Situacija je jako loša i u Malinskoj, potvrđuju objave na Facebooku. Građani spominju nezapamćeni potop.

Crikvenica

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari