VODA ULAZI U KUĆE

Obilna kiša poplavila Novi Vinodolski, mnoga vozila ostala pod vodom!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Jaka kiša što je zahvatila u petak ujutro područje Novog Vinodolskog poplavila je više gradskih ulica i raskrižja u samome gradu

Na nižim, priobalnim razinama onemogućila je pristup marketima Plodina i Tommyja. Kretanje je iznimno otežano, a to se odnosi i na dio Jadranske magistrale na toj lokaciji, javio je Novi list.

Bujica nosi sve pred sobom, a voda ulazi u kuće.

Poplava u Novom Vinodolskom
Crometeo/Ivan Vukušić

‘Od Novog Vinodolskog do Crikvenice vozi se sporije, 30 km/h, vozimo u koloni, obilna je kiša, puno je slivne vode i šljunka po cestama’, piše  24sata.

Prema vremenskoj prognozi, obilna oborina događa se uz nevere i grmljavinu na Jadranu i predjelima u njega, posebice na sjevernom dijelu. Uz to i izražena južina, na moru umjereno i jako jugo i oštro.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U Dalmaciji u početku još izraženiji pljuskovi i grmljavina, osobito u južnijim krajevima. Međutim, kako će jugo okretati na umjeren jugozapadnjak, zatim sjeverozapadnjak bit će i sunčanih razdoblja. Temperatura između 14 i 18 °C.

Na sjevernom Jadranu postupno smanjenje naoblake i prestanak oborina, ali će još u početku, osobito u gorju biti česte. Pritom će biti i vjetrovito kako će nakon juga naglo zapuhati lebićada, nakratko i pulentada, osobito prema otvorenome moru. Temperatura uz more oko 15 °C, a u gorju oko 10 °C.

Crometeo/Ivan Vukušić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari