MNOGA IZNENAĐENJA ZA KUPCE

Plodine na Kantridi otvaraju novi supermarket, najavljena i posebna ponuda za kupce povodom otvorenja!

Plodine nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše – svoja vrata 6. srpnja otvaraju u Rijeci, na adresi Labinska 51, u sklopu novog stambeno-poslovnog projekta Rio Kantrida

Ovim otvorenjem Plodine će imati ukupno 110 supermarketa u Hrvatskoj, a bit će to i 15. supermarket Plodina u Rijeci i riječkom prstenu.

Moderan format supermarketa otvara se u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa Rio Kantrida. Stambeni dio ima 3 zgrade sa ukupno 273 stana, a u poslovnom dijelu Plodine se prostiru na ukupno 1.700 m2.

“Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde, a u samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi kroz samoposlužnu pekaru, te odjele delikatese i gastra, mesnicu i zelenu tržnicu.”,. poručuju iz Plodina.

Kao i u ostalim supermarketima Plodina diljem Hrvatske, Riječanima će biti dostupan široki izbor proizvoda, kako poznatih brendova tako i proširenog asortimana robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, na čemu Plodine i ovim projektom nastavljaju graditi uspješno poslovanje.

U novom supermarketu Plodina na Kantridi zaposleno je 40-ak novih djelatnika.

Iz Plodina su najavili i posebnu ponudu za kupce povodom otvorenja – posebna ponuda vrijedit će čak do 12. srpnja!

Radno vrijeme Plodina Rio Kantrida je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00 sata.

(promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari