DAN ZA UŽIVANJE

Počela velika ‘seoba naroda’ na riječke plaže! Pogledajte kako se upravo uživa na plaži Kantrida

Prekrasno sunčano vrijeme i temperatura zraka od 17 stupnjeva Celzijusa u subotu u podne izmamili su Riječanke i Riječanke na otvoreno

Neki preferiraju šetnje šumom i riječkim zaleđem, neki obavljanje proljetnih radova stanu, u kući i oko kuće a neki – upijanje sunčevih zraka na nekoj od riječkih plaža.

Tako je danas već prije podne plaža Kantrida bila lijepo popunjena građanima koji uživaju u prekrasnom danu. Sigurno smo da će sed mnogi danas i osunčati na nekoj od plaža a bit će i hrabrih kupača kojima temperatura mora od 15 stupnjeva Celzijusa neće biti prepreka da zaplivaju i zarone.

Sve nas to podsjeća na ljeto koje – evo- samo što nije! A sudeći prema najavama i prvim, odličnim rezultatima na početku predsezone – bit će to još jedno dugo, toplo ljeto tijekom kojeg će sva mjesta na našoj obali nalikovati mravinjacima ljudi iz svih krajeva svijeta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari