Početkom ožujka besplatan vođeni razgled “luke različitosti” za sve zainteresirane građane

Foto: Udruga turističkih vodiča LiK

Povodom Međunarodnog dana turističkih vodiča Udruge turističkih vodiča Kvarnera i Liburnije pozivaju sve zainteresirane građane na besplatan razgled grada

S obzirom na karnevalska događanja u našem gradu i okolici, ove godine odlučili su Međunarodni dan turističkih vodiča obilježiti tjedan dana kasnije, odnosno 1. ožujka 2020. godine.

“Potaknuti pozitivnim iskustvima iz prijašnjih godina, zadovoljstvo nam je najaviti da ćemo i ove godine nastaviti s tradicijom besplatnih vođenja grada, a sve s ciljem da javnost pobliže upoznamo s našim zanimanjem i aktivnostima, kao i s našim gradom i njegovim posebnostima.”, poručuju iz Udruge turističkih vodiča Kvarnera i Liburnije.

Ovogodišnji razgled tematski se nastavlja na prethodne tri godine kada su teme bile vezane uz naš grad kao Europsku prijestolnicu kulture 2020.

U zadnje tri godine obradili su teme multikulturalnosti, vode i rada, a ove godine na red dolazi završna i glavna tema – MIGRACIJE. Pošto su migracije itekako zaslužne za današnji izgled i duh grada, članovi udruga su na ovu temu pripremili izuzetno zanimljivo vođenje koje počinje kod Hotela Continental, nastavlja se kroz centar grada te simbolično i na jedan vrlo poseban način završava u luci.

Stoga pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže i saznaju na koji način je naša luka postala LUKA RAZLIČITOSTI.

Okupljanje i polazak zainteresiranih građana je 1.ožujka u 11 sati ispred Hotela Continental. Obilazak traje oko 90 minuta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari