POČINJE 18. JESEN U KOSTRENI: Sve će vam reći “Boca istine” već ove srijede!

S početkom kalendarske jeseni, u Kostreni počinje 18. Jesen u Kostreni – jedna od najdugovječnijih kulturnih manifestacija na ovom području

Jesen u Kostreni zajednički organiziraju Odbor za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena i Udruga Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i Primorsko-goranske županije.

Punoljetna Jesen kreće danas i donosi 11 zanimljivih predstava, a otvorit će je nova predstava Dramske kumpanije Katedre Čakavskog sabora Kostrene – “Lutrija”, za koju je ulaz besplatan.

Dva dana kasnije, 25. rujna u 20 sati, na rasporedu je stand up show iz Studija smijeha pod nazivom “Boca istine”.

Sve predstave održavaju se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 50 kuna, a ulaznice se prodaju putem sustava mojekarte.hr kao i na njihovim prodajnim mjestima te u KD Kostrena, u Dallas Recordsu i Foto Reviji.

Ukoliko ima slobodnih mjesta, ulaznice se mogu kupiti i na dan predstave u holu Narodne čitaonice 60 min prije početka. Cijena ulaznice za umirovljenike iznosi 30 kuna i može se kupiti samo u KD Kostrena (Sportska dvorana Kostrena), uz predočenje dokumenta kojim se dokazuje umirovljenički status.

Program 18. Jeseni u Kostreni:

23.9. Lutrija (ulaz besplatan)
25.9. Boca istine
29.9. Susret
2.10. Brodolomke
6.10. Ljubaf
10.10. Samo preko njega mrtvog
14.10. Sve o muškarcima
22.10. Cabaret Preko veze
26.10. Moža je zatajila (ulaz besplatan)
29.10. Ladies night
4.11. Đurologija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari