TRAŽE SE VLASNICI

Podmurvicama već nekoliko dana lutaju dvije purice ili ipak – biserke. Riječani ih hrane i traže vlasnike!

Foto: Azil za pse ''Društvo za zaštitu životinja Rijeka''

Nerijetko se desi da kućni ljubimci radi svoje znatiželje pobjegnu svojim vlasnicima ne bi li se upustili u avanturu. Je li i ovo takav slučaj?

U tim stresnim trenutcima za njih ali i njihove vlasnike čest je slučaj da riječki Azil za pse društva ljubitelja životinjai objavi molbu vlasnika ne bi li se do ljubimaci lakše pronašli zahvaljujući društvenim mrežama.

Riječki azil za pse je objavio molbu naše sugrađanke o izgubljenim životinjama. Ovog puta nije riječ niti o psima niti o macama, već o – puricama.

Ne zna se kojeg su spola životinje, ali već nekoliko dana lutaju Podmurvicama. Točnije, iznad ulice Emilija Randića 4, iznad zavoja prema bivšem kafiću Pjer.

Ljudi im nose hranu i vodu. ”Vjerojatno su pobjegli nekome iz vrta”, stoji u objavi.

U komentarima su se javili i neki sugrađani koji navodno znaju nešto više o puricama. “To je Biserka. Jako su glasne. Kod nas su bile u ulici neki dan. “.

U komentarima se spominju ptice biserke, to su ptice iz porodica kokoši. Moramo priznati, jako nam liče na purice ali se čini da nije riječ o njima.

Nismo sigurni je su li pobjegle nekome ili su jednostavno ptice- šetačice. Kako god bilo – prilikom vožnje Podmurvicama budite posebno oprezni!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari