LOKALNI IZBORI

Podrška Darija Vasilića i Roberta Antona Kraljića kandidatu za župana Zlatku Komadini

Predsjednik PGS-a i kandidat za gradonačelnika Grada Krka Darijo Vasilić i nezavisni kandidat za načelnika Općine Malinska – Dubašnica Robert Anton Kraljić pružili su danas u Valbiski na otoku Krku podršku predsjedniku Županijske organizacije SDP-a Zlatku Komadini u utrci za novi mandat.

Darijo Vasilić pohvalio je suradnju gradova i općina otoka Krka sa Zlatkom Komadinom i županijskom vlasti u prethodnim mandatima te napomenuo da se upravo tom suradnjom realiziralo mnogo kapitalnih projekata od iznimne važnosti za otočane.

Posebno je istaknuo rad županije u području školstva, zdravstva i upravljanja pomorskim dobrom. Izgrađene su sve škole i sportske dvorane, uređuju se sve luke, lučice i rive poput Njivica, Punta, Omišlja, Malinske, Baške, Krka i Dobrinja, a u postupku realizacije su veliki EU projekti poput Ribarske luke u gradu Krku vrijedni 37 milijuna kuna i povezivanje otoka u Luci Baška.

„Župan je osoba koja svojom osobnošću i načinom rada okuplja oko sebe suradnike, načelnike, gradonačelnike i političke stranke te održava dobru atmosferu koja je temelj za realizaciju ovih značajnih kapitalnih projekata. Upravo radi toga građani otoka Krka na izborima 16.05. nemaju dvojbe i alternative: njihov izbor je Zlatko Komadina, kandidat koalicije SDP-PGS-IDS-HSU i HSS za župana Primorsko –goranske županije“ kazao je tom prilikom Vasilić.

Robert Anton Kraljić, nezavisni kandidat za načelnika Općine Malinska – Dubašnica predstavio je projekte koji su kroz protekla dva mandata, u suradnji sa županijom i Gradom Krkom, realizirali na području svoje nadležnosti. Pritom je posebno spomenuo suradnju u Komunalnom društvu Ponikve i realizaciju projekta
prikupljanja, odvodnje i pročišćavanje otpadnih voda kao i uređenja lučica i luka.

„Siguran sam da će se suradnja nastaviti u sljedećem razdoblju i upravo radi uspješne provedbe svih započetih projekata dajem podršku Zlatku Komadini za župana u sljedećem mandatu“ izjavio je Kraljić.

Zlatko Komadina zahvalio se na iskazanoj podršci. Naglasio je da se radi o podršci dvojice iskusnih čelnika koji su se istakli u radu na svom području te da je upravo to razlog njegove podrške njima u nastojanju da ostvare još jedan mandat. Ukazao je da je realiziranim projektima u područjima županijske nadležnosti uveden nad standard.

„Zlatni otok primjer je dobre suradnje općina i gradova i primjer podrške lijevo – centrističkoj opciji predvođene SDP-om“, istaknuo je aktualni župan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari