PODUZETNIŠTVO NA TANJURU

Poduzetničke ćakule s poznatim hrvatskim chefovima: David Skoko, Anja Žulić i Srđana Jevtić

Foto: Pisxell/ KaoKakao/ Srđana Jevtić

Poduzetništvo na tanjuru o kojem će govoriti poznati chefovi: chef David Skoko, pastry chef Anja Žulić, te yacht&ęvent chef Srđana Jevtić.

Ove Poduzetničke ćakule održat će se u srijedu 27.03. s početkom u 18 sati i donijet će nam zanimljiv panel o tome kako postati poduzetnikom u gastro zanimanjima. Panel će se održati u poduzetničkom inkubatoru HUBBAZIA, Nazorova 2 – Opatija.

Na panelu će svi zainteresirani imati prilike čuti autentične poduzetničke priče koje uključuju i sve poteškoće koje najbolje prate na putu postajanja najboljima. Što znači biti chef za kojeg zna cijela Hrvatska, a upoznao ga je i cijeli svijet preko TV platforme, kao što je to David Skoko? Kako je to postati popularna zvijezda kulinarstva, a zatim se baciti u specijalizaciju za development chefa kao što je to učinila jedna od najboljih sudionica prvog Master Chefa Hrvatska, Srđana Jevtić? Kako ostvariti svoj san, završiti potrebnu školu i postati pastry chef kao što je to uspjela vlasnica najpoznatije slastičarnice na Liburniji, ujedno i vlasnica franšize KaoKakao Anja Žulić? Sve to i puno više zainteresirani će moći čuti u ovom atraktivnom i zanimljivom panel razgovoru.

Zainteresirana publika će imati prilike postavljati pitanja, ali i sudjelovati u diskusiji na temu gastro poduzetništva, inovacija, tehnika i trendova koji se pojavljuju u suvremenoj gastronomiji.

Želja je organizatora da iskustva ovih zvučnih gostiju motiviraju sve one koje zanima poduzetništvo i probijanje poduzetničkim putevima. Panel će u opuštenoj atmosferi Ćakula moderirati Vedrana Lisica Pavlović, HRT-ova voditeljica s dugogodišnjim iskustvom.

Ulaz je slobodan.

Cilj Poduzetničkih ćakula je da se zainteresiranoj javnosti približe teme iz poduzetništva, da se umrežavaju i potiču na zbližavanje postojeći i novi poduzetnici te da se izgrađuje kvalitetan poduzetnički eko-sustav koji Opatiju trajno pozicionira u red najboljih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari