Na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske i na Korzu održana je Marenda dobrih okusa, predblagdansko druženje koje je okupilo brojne građane. Tom je prigodom podijeljeno po tri tisuće porcija bakalara na gulaš, feta kruha s bakalarom na bijelo te čaša vina.
Tradicionalno, jutro na Badnjak na riječkom Korzu je unatoč kiši proteklo u znaku druženja građana. Na Trgu 128. brigade HV-a dijelio se bakalar na gulaš, dok su se ispred Radio Rijeke posluživali kanape sendviči od bakalara na bijelo, uz čašu vina.
Ukupno je podijeljeno 3.000 porcija bakalara na gulaš, 3.000 kanape sendviča od bakalara na bijelo te 3.000 čaša vina.
Za pripremu marende utrošeno je 300 kilograma bakalara, 450 kilograma krumpira, 75 litara maslinovog ulja, 30 litara bijelog vina, 50 kilograma kapule, 15 kilograma češnjaka i 15 kilograma peršina.
Sastojke za pripremu osigurale su Plodine d.d., bakalar na gulaš pripremio je Studentski centar Rijeka, dok su kanape sendviče i vino osigurali i pripremili Vinotel Gospoja, Poljoprivredna zadruga Gospoja Vrbnik, Radio Korzo, VJ Primorski, Općina Čavle i Grad Rijeka.
Marendu dobrih okusa organizirao je Grad Rijeka u suradnji sa Studentskim centrom Sveučilišta u Rijeci, uz podršku sponzora.































