'A GDJE JE CJENIK?!'

POGLEDAJTE RAČUN Na kavu, sok i sendvič za 517 kuna! Ne, nije Dubrovnik nego Opatija!

Foto: Čitatelj

Svako ljeto ista priča. Šokirani čitatelji šalju nam slike računa iz raznih ugostiteljskIh objekata diljem Hrvatske, ali ovaj današnji nadmašio je sve!?

Račun za tri osobe u “Kavani Wagner” koja se nalazi u sklopu “Milenij hotela”, javlja nam ogorčeni čitatelj, iznosi nevjerojatnih 517,00 kuna!

Čitatelj koji nam je poslao račun dodaje kako na stolovima nema cjenika i kaže kako bi se sigurno ustao i napustio lokal da je znao kolike su cijene.

“Kavana je malo izdvojena od hotela i po ničemu se ne izdvaja od drugih kavana u Opatiji. Zato ne vidim neki poseban razlog ili posebnu po nudu na temelju koje bi ovako ‘derali’ ljude. Na stolovima nema cjenika, što možete vidjeti i na fotografijama koje vam šaljem”, prepričava jutrošnju situaciju čitatelj Riportala.

“Ne znam je li to prekršaj, ali svakako bi se ustali i otišli iz tog lokala da smo negdje vidjeli cijene. Ista reakcija je bila i od ljudi koji su sjedili stol do nas. Da je bar neka kvaliteta. Još bi razumjeli da smo tražili i dobili nekakav specijalitet, pa to i košta – ali dva prosječna sendviča od purećih prsa za 240 kn?? Za ne vjerovati! Za te novce mogli smo u Opatiji na pristojan ručak!”, ističe čitatelj Riportala (podatci poznati redakciji).

“Jedno je sigurno, nikad nogom više neću stupit na tu terasu!” – zaključuje ogorčeni čitatelj!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari