UČENICI OD 1. DO 4. RAZREDA

Pogledajte video: I Drenovom zavladale ‘male maškare’, u OŠ Fran Franković potrudili se pripremiti spektakl!

Lijep i sunčan dan za još jednu maškaranu povorku u kojoj su sudjelovali učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ Fran Franković iz Rijeke

“Ja sam se maskirala u pčelu. Evo mi smo se u produženom pripremali jako već dugo za ovaj maškara party. Ovo je prvi maškarani party, tulum, meni… Na trgu ovdje smo plesali i pjevali i stvarno se veselim današnjem danu.”, rekla je u dahu Klara.

U dobroj atmosferi na Cvetkovom trgu uživalo je više od 250 učenika, a Mjesni odbor Drenova pripremio im je sokove i čokoladu.

“Ovo je prvi maškarani party, do sada to nismo imali i evo dva-tri dana smo mi vijećnici iz odbora uređivali ovaj prostor da bi danas došla djeca pa da se zabave. Bilo nas je malo strah dal će svi stat.”, kaže Valter Štefan, predsjednik VMO Drenova

Učenike je posjetio i meštar Riječkog karnevala.

“Ono što mi je najviše i najdraže vidjet, a to je našu djecu, našu mladež na kojima ostaje budućnost pa tako i ovaj Riječki karneval gdje nemamo straha da će se ugasit kad vidimo ovoliko djece i mladeži da uživaju u tome.”, kaže meštar Sandi.

Ovogodišnji pust stigao je do kraja. U njemu su, i to ne samo danas, uživala djeca koja su meštru Sandiju obećala da i sljedeće godine stižu na Dječju povorku na Korzu, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari