OD SRPNJA

POHVALNO! Općina Matulji uvodi besplatni prijevoz na zahtjev za onkološke pacijente

Screenshot

Kako bi olakšali liječenje onkološkim pacijentima, Općina Matulji u suradnji s tvrtkom „VAN“ d.o.o. iz Matulja od sljedećeg ponedjeljka,  01. srpnja 2024. godine pokreće program besplatnog prijevoza za onkološke pacijente koji žive na području općine Matulji, od kućne adrese do zdravstvenih ustanova u kojima se obavlja liječenje i povratno.

Prijevoz pacijenata će se vršiti udobnim kombi vozilom, a po potrebi se može zatražiti prijevoz specijaliziranim vozilom sa ugrađenom rampom za ukrcaj osoba u invalidskim kolicima ili teško pokretnih osoba.

Prijevoz će se odvijati svakoga radnog dana od 7 do 16 sati, a prijevoz je osiguran i za osobu u pratnji, ukoliko pacijent ima potrebu za tim.

Kako bi onkološki pacijenti ostvarili svoje pravo na besplatan prijevoz, dovoljno je najaviti potrebu za prijevozom 24 h ranije na broj telefona prijevoznika: 099/782-9787.

Za eventualna pitanja oko provedbe programa, stanovnici se mogu obratiti Općini Matulji putem maila: opcina.matulji@matulji.hr ili putem telefona 051 274 114.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari