AKCIJA IDE DALJE!

Policajci iz PGŽ prikupili 68 tisuća kuna za kolege iz potresom pogođenih područja; Akcija se nastavlja!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U humanitarnoj akciji prikupljen je novčani iznos od 68.615,00 kuna, koji je danas uplaćen na račun Zaklade policijske solidarnosti

Od katastrofalnog potresa koji je 29. prosinca prošle godine pogodio stanovnike Petrinje, Siska, Gline i drugih mjesta svakodnevno svjedočimo humanitarnim aktivnostima, brojnih građana – volontera, ali i institucija čiji djelatnici profesionalno, stručno i predano pomažu unesrećenim žiteljima toga kraja.

Radi pomoći stradalom stanovništvu i mnoge policijske uprave i policijske postaje organizirale su različite humanitarne akcije. Tako je i u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj organizirana humanitarna akcija prikupljanja novčane pomoći za kolege u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, čiji su domovi oštećeni ili potpuno uništeni potresom.

Akciji se dragovoljno odazvao veliki broj djelatnika ove Policijske uprave, pokazavši i na ovaj način svoju humanost i solidarnost s kolegama s pogođenog područja.

U humanitarnoj akciji prikupljen je novčani iznos od 68.615,00 kuna, koji je danas uplaćen na račun Zaklade policijske solidarnosti.

“Nadamo se da će prikupljena sredstva kolegama bar donekle olakšati tešku situaciju, a humanitarnih akcija će zasigurno biti i tijekom narednog razdoblja. S uzrečicom „Krepat, ma ne molat“ Primorci i Gorani šalju poruku hrabrosti i solidarnosti svojim kolegama u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj.”, izvijestili su danas iz PU primorsko-goranske.

Informacije o računu za uplate donacija mogu se pronaći ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari