SIGURNOST UČENIKA U PROMETU

Policija će i ovog rujna provoditi akciju „Poštujte naše znakove“, u Opatiji dogovoreni detalji provedbe

Sigurnost učenika u prometu bila je tema današnjeg sastanka kojeg su u uredu gradonačelnika održali gradonačelnik Fernando Kirigin i njegova zamjenica Kristina Đukić s načelnikom Policijske postaje Opatija Tomislavom Milkovićem, načelnikom Sektora za javni red i sigurnost Goranom Gašpertom i voditeljem službe prometne policije Jurom Jurkovićem iz Policijske uprave Primorsko-goranske te pomoćnikom načelnika Božidarom Ružićem iz opatijske postaje.

Policija će i ovog rujna provoditi akciju „Poštujte naše znakove“, a svi vozači se još jednom upozoravaju da posebnu pozornost trebaju usmjeriti na vožnju u blizini škole, vrtića i dječjih igrališta te smanjiti brzinu kretanja vozila, kako bi se moglo na vrijeme uočiti djecu koja se kreću nogostupom i u određenom trenutku pokušavaju prijeći ili već prelaze cestu.

Učenici će u svoje klupe ponovno sjesti u ponedjeljak, 5. rujna.

Od 1995. godine policija tijekom rujna, mjeseca u kojem počinje školska godina, diljem zemlje provodi akciju „Poštujte naše znakove!“, kojom se želi zaštititi najugroženiju skupinu sudionika u prometu – djecu, a odrasle, prvenstveno vozače, još jednom podsjetiti da uvijek paze na njih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari