AKCIJA NA KORZU

Policija na Korzu informirala građane o uvjetima upisa u 3. razred Srednje policijske škole

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Razlozi zbog kojih su potencijalni kandidati pokazali interes i želju postati policajac/policajka jesu, kako navode, dinamičnost policijskog posla i pomaganje ljudima

Danas, na riječkom Korzu, predstavnici Sektora policije, Službe za pravne poslove i ljudske potencijale, Odjela prevencije i Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću Policijske uprave primorsko-goranske, dva su sata  informirali građane o uvjetima potrebnim za upis u 3. i 4. razred, odnosno ponovo pokrenutom programu dvogodišnjeg školovanja na Policijskoj školi „Josip Jović“.

Građane koji su pokazali interes za upis u 3. razred Srednje policijske škole i zanimanje policajac/policajka, zanimalo je koje sve uvjete treba zadovoljiti za upis u 3. razred Policijske škole, osobito što se tiče razine tjelesne i motoričke sposobnosti.

Razlozi zbog kojih su potencijalni kandidati pokazali interes i želju postati policajac/policajka jesu, kako navode, dinamičnost policijskog posla i pomaganje ljudima.

Sve, koji nisu bili u prilici danas neposredno kontaktirati s predstavnicima policije podsjećamo da je  Natječaj otvoren do 20. kolovoza ove godine, a u školskoj godini 2021./2022. bit će upisano 50 učenika. Nastava za učenike koji upišu 3. razred za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka započet će  6. rujna 2021. godine.

“Svim budućim polaznicima želimo uspjeh prilikom prijave na Natječaj, tijekom školovanja i rada u policiji.”, poručili su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari