OGRANIČENJA U PROMETU

Policija objavila upute vozačima i gledateljima utrke WRC Croatia na Platku i Grobniku

U subotu će od 7 do 22 sata za sav promet biti zatvorena ŽC5030, od raskrižja s cestom DC3 do doma na Platku te lokalna cesta Risnjak-Platak, od Gornjeg Jelenja do Platka

Drugu godinu za redom u Republici Hrvatskoj održava se utrka World Rally Championshipa u kojem se natječu najbolji svjetski vozači relija – WRC CROATIA RALLY 2022 . Utrka se održava od 21. do 24. travnja, a vozi se po lokalnim cestama na području pet policijskih uprava.

Na području Policijske uprave primorsko-goranske utrka se održava u subotu 23. travnja te će u vremenu od 7 do 22 sata za sav promet biti zatvorena ŽC5030, od raskrižja s cestom DC3 do doma na Platku te lokalna cesta Risnjak-Platak, od Gornjeg Jelenja do Platka.

“Napominjemo da dolazak na Platak neće biti moguć osobnim vozilima. Dolazak građana na Platak osiguran je autobusima koji polaze s Grobničkog polja između 5 i 8 sati ujutro te po završetku prvog brzinskog ispita, od oko 12 do oko 15 sati. Povratak s Platka bit će moguć po završetku brzinskih ispita, oko 12 i oko 19 sati.
Parkiranje vozila uz glavnu prometnicu, posebice od Kikovice prema Gornjem Jelenju je zabranjeno za sva vozila.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Policija će i ovog puta poduzeti sve potrebne mjere radi nesmetanog održavanja utrke i regulacije prometa, ali prvenstveno radi sigurnosti natjecatelja i gledatelja.

“Svi sudionici u prometu koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su pridržavati se naredbi policijskih službenika na terenu, kao i uputa redarske službe kako ne bi ugrozili sebe ili druge.”, poručili su iz policije.

Sve informacije i novosti možete pratiti na službenoj web stranici organizatora https://rally-croatia.com/hr/, na poveznici informacije o prometnicama i vremenu zatvaranja, kao i na službenim kanalima društvenih mreža:
Facebook – Croatia Rally,
Instagram – Croatia Rally i
Twitter – Croatia Rally.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari