PRELAZILA KOLNIK

Policija traga za sivim Opelom; Vozač pregazio Njemicu i pobjegao s mjesta nesreće

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Kod skretanja za mjesto Rojci vozač je zbog neprilagođene brzine udario u pješakinju koja je prelazila kolnik na mjestu gdje nema pješačkog prijelaza.

U nedjelju nešto poslije 19 sati, iz smjera Višnjana prema Taru na 42-godišnju njemačku državljanku naletio je automobil marke Opel. Njemica je teško ozlijeđena.

Kod skretanja za mjesto Rojci vozač je zbog neprilagođene brzine udario u pješakinju koja je prelazila kolnik na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza. Od siline udarca ju je odbacio izvan kolnika.

Nakon toga je pobjegao s mjesta nesreće i nije joj pružio pomoć. Ona je zadržana na liječenju u pulskoj bolnici, javlja PU istarska.

Policija traga za njime i poziva svjedoke prometne nesreće ako imaju ikakvih saznanja o sivom Opelu, karavan izvedbe, starije proizvodnje, da se jave na broj 192 ili 052/533 039, a informacije mogu dostaviti i putem elektroničke pošte istarska@policija.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari