BRAVO

Policijski načelnik Neven Abramović dobitnik je priznanja TZ Kvarnera

Dodijeljena priznanja potvrda su dosadašnjeg rada, ali i poticaj svima za nastavak i unapređenje rada i suradnje u narednom razdoblju.

Načelnik Postaje granične policije Rupa, Neven Abramović  dobitnik je priznanja „Čovjek – ključ uspjeha – djelatnik godine“,  u kategoriji policijski službenik/ica, koje mu je na regionalnoj razini dodijelila Turistička zajednica Kvarnera za 2021. godinu.

Nagrađeni policijski službenik od 2013. godine rukovodi PGP Rupa, u čijoj su nadležnosti međunarodni granični prijelazi Pasjak i Rupa, kojima tijekom godine prometuje veliki broj putnika i vozila. Ovo je posebno  izraženo u turističkoj sezoni  kada je potreban pojačan angažman djelatnika kako bi se osigurala  normalna prohodnost prometa, bez većih zastoja i čekanja. Zalaganje i uloženi trud prepoznali su i predstavnici Turističke zajednice, posebno istaknuvši dobru suradnju s načelnikom Abramovićem te  spremnost, da kada je god bilo potrebno pomogne turistima prilikom njihova dolaska u Hrvatsku.

Profesionalnim radom i korektnim ponašanjem pridonio je ugledu policije kod domaćih i stranih gostiju te percepciji Hrvatske, ne samo kao sigurne destinacije, već i one koja svoje posjetitelje dočekuje s dobrodošlicom.

VIDEO DANA:

Također, vrlo dobro surađuje i s predstavnicima slovenske policije o čemu svjedoči i Srebrna policijska značka za suradnju, koja je Postaji granične policije Rupa dodijeljena od Ministarstva unutarnjih poslova Republike Slovenije.

U ime djelatnika PGP Rupa, načelnik Abramović je navedeno priznanje krajem prošle godine primio od  predstavnika PMP Starod iz Slovenije, Gorazda  Žnidariča i  Boštjana   Žnidaršiča.

Naime, od ulaska u Europsku uniju  policijski službenici PMP Starod i PGP Rupa zajednički obavljaju graničnu kontrolu na području graničnog prijelaza Pasjak – Starod. Dobra suradnja ostvarena s djelatnicima slovenske policije pokazala se značajnom prilikom otkrivanja, sprječavanja  i istraživanja prekograničnog kriminaliteta i različitih prekršaja.

Srebrna policijska značka za suradnju, koju su slovenski policijski službenici dodijelili svojim kolegama u PGP Rupa potvrda je dosadašnje, ali i poticaj za nastavak i unapređenje suradnje dviju policija u narednom razdoblju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari