Poljubite se ispod imele! Dobit ćete fotku i sudjelovati u humanitarnoj akciji za “Tete i barbe pričalice”!

Riječanin

„Bila jednom jedna pusa…“ humanitarna je akcija u organizaciji Rotary kluba Rijeka Novi val a sav prilog će se donirati Udruzi Portić za provedbu programa “Tete i barbe pričalice”.

Iščekivanju adventa konačno je došao kraj. Rijeka samo što nije ušla u najzabavnije doba godine, a s nestrpljenjem se iščekuje paljenje adventskih lampica i početak još jednog očaravajućeg prosinca.

Vrijeme adventa odiše posebnom čarolijom, gradovi su okićeni i sjaje. Na Adventu u Rijeci ove godine visjet će i jedna imela. Prema običaju, ako se žena nađe ispod imele, muškarac ju smije poljubiti. Poljubac ispod imele simbol je ljubavi i sreće. Njena primjena i simbolika seže daleko u prošlost.

„Bila jednom jedna pusa…“ humanitarna je akcija u organizaciji Rotary kluba Rijeka Novi val a sav prilog će se donirati Udruzi Portić za provedbu programa “Tete i barbe pričalice”.

Za vrijeme adventskih vikenda, točnije subotom, naši sugrađani i gosti će se moći fotografirati ispod imelice te će tu fotografiju dobiti isprintanu.

Sav prikupljeni prihod od fotografija bit će doniran za prethodno spomenuti program.

Akcija fotografiranja održavat će se od 30.11. do 21.12.; subotama u jutarnjim satima od 9:00-12:00 te u popodnevnim satima od 18:00-21:00h.

Kako bi odaziv akciji bio veći, a fotografije ljepše, organizatori su angažirali poznate riječke fotografe da upotpune program!

U akciji sudjeluju Vedran Karuza – Novi list, Mateo Levak – Riječanin, Maja Stevanović, Petar Fabijan, Ena i David Mihoci, Filip Gržiničić, Josip Knapić-Ruzinavi, Stephany Stefan i Igor Popović.

Pozivamo sve da dođu, poljube se i slikaju pod imelicom te na taj način podupru program “Tete i barbe pričalice”!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari