Produžava se trajanje humanitarne akcije „Kuglice dobrih želja“!

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ u organizaciji Udruge studenata biotehnologije (UsbRi) održavat će se i tijekom petka, 29. studenog

S obzirom da je u srijedu jaka kiša omela cjelodnevno održavanje humanitarne akcije „Kuglice dobrih želja“, prema želji građana i u dogovoru s organizatorima, akcija se produžuje na još jedan dan.

(RIJEČANIN TV) Riječke “Kuglice dobrih želja” osmislile studentice, na jelku ih postavio i gradonačelnik

Građani će se moći pridružiti humanitarnoj akciji „Kuglice dobrih želja“ tijekom petka, 29. studenog 2019., u vremenu od 10 do 20 sati i kuglicama sa svojim željama ukrasiti božićne jelke na Korzu i na Trgu Grivica.

Humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ održava se četvrtu godinu za redom. Ove godine pripremljeno je 1000 kuglica. Volonteri, studenti riječkog Sveučilišta, pomoći će svim zainteresiranima pri izradi kuglica za koje građani mogu dati donacije od 20 kn.

Sve prikupljene donacije ovogodišnje akcije namijenjene su kupnji specijalno prilagođenog kombi vozila (minibusa) za prijevoz osoba s invaliditetom te za pomoć Azilu za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka.

Humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ i ove se godine održava uz suradnju i pod pokroviteljstvom Grada Rijeke.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari