SUPER DONACIJA

Pomorski fakultet u Rijeci donirao 70 000 kuna dječjoj kirurgiji na Kantridi

Klinika za dječju kirurgiju KBC-a Rijeka primila je u ponedjeljak 12. prosinca na Kantridi od predstavnika Pomorskog fakulteta opremu vrijednu 70 000 kuna

Sredstva za nabavu četiriju novih vrhunskih optičkih kirurških lupa i jedne ergonomske sjedalice za rad u operacijskoj sali prikupljena su tijekom proljeća kad je provedena humanitarna akcija Pomorskog fakulteta u sklopu koje je 24. svibnja održan i humanitarni koncert u KC-u Gervais u Opatiji.

Na vrijednim darovima u ime KBC-a Rijeka zahvalilisu sepredstojnik Klinike za dječju kirurgijuprof. dr. Harry Nikolić i doc. dr. Ana Bosak Veršić, pohvalivši humanitarnu notu darivanja u ovo blagdansko vrijeme i izrazivši nadu da će se suradnja s Pomorskim fakultetom nastaviti.

Ispred Pomorskog fakulteta donaciju su predali dekanica prof. dr. Ana Perić Hadžić i bivši dekan prof. dr. Alen Jugović u čijem je mandatu započeta ova humanitarna akcija. Dekanica Perić Hadžić posebno se zahvalila Ministarstvu obrane koje je omogućilo nastup  klape “Sv. Juraj” HRM-a i Orkestra Hrvatske ratne mornarice na humanitarnom koncertu za Kliniku za dječju kirurgiju i izrazila je vjeru da će donirana oprema biti od pomoći u radu vrijednim dječjim kirurzima na Kantridi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari