NE PROPUŠTAMO

U utorak na Adventu na Gradini možete gledati utakmicu Hrvatska – Argentina i navijati u jedinstvenom ambijentu!

Nakon nogometnog spektakla koji je priredila hrvatska reprezentacija i ulaska u polufinale Svjetskog prvenstva, vrijeme je da utakmicu polufinala ponovno gledamo na velikom platnu

U jedinstvenom ambijentu Adventa na Gradini, među tisućama lampica, ovog utorka u 20 sati će biti organizirano najposebnije gledanje utakmice u cijeloj regiji. Na Rimsku kulu bit će postavljeno veliko platno koje je vidljivo iz svih kuteva Trsatske gradine pa će ovo zasigurno biti praćenje utakmice za pamćenje.

Izbornik Zlatko Dalić je uoči prvog gledanja utakmice na Trsatskoj gradini uputio pozdrave i riječi zahvale Riječankama i Riječanima s posebnim naglaskom na Trsat, a ne sumnjamo da će vijest o praćenju utakmice na ovako posebnom mjestu i ovoga puta stići sve do Katara.

Navijačice i navijači moći će uživati u izravnom prijenosu utakmice, uz ambijentalnu rasvjetu, pet adventskih kućica s izvrsnom gastro ponudom i odličnom glazbom uz DJ-a koji će prisutne zabaviti nakon utakmice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari