POMOZIMO OPREMITI KNJIŽNICU DOMA ZA NEZBRINUTU DJECU! Soundset Trsat i Riječani ponovno u akciji za djecu iz Doma Ivana Brlić Mažuranić

Kao i prethodnih godina uoči blagdana, Soundset Trsat radio organizira akciju prikupljanja darova za štićenike Doma za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić

Ove godine akcija se ponešto razlikuje od prethodnih po tome što se na popisu želja nalaze slikovnice i knjige koje su potrebne djeci iz Doma i koje im nedostaju u knjižnici. Dio na popisu zauzimaju prikladne slikovnice za najmlađe, dio edukativne knjige za starije, a neki naslovi tiču se i obaveznih lektira.

Nakon dogovora s ravnateljicom Doma, te prikupljenim popisom traženih knjiga akcija funkcionira tako da se svi koji žele sudjelovati predbilježe putem Facebook stranice Soundset Trsat za neki od naslova i potom poklon – knjigu donose na radio. Tako je bilo i prijašnjih godina, kad se uz izniman interes uključio i veliki broj slušatelja iz drugih županija, pa i neki koji rade u inozemstvu.

Organizatori vjeruju da će se i ove godine u akciju uključiti veliki broj građana te se zahvaljuju svima koji su dosad sudjelovali u ovom lijepom projektu. „Nisu li upravo božićni blagdani vrijeme usrećivanja i pomaganja drugima?“, poručuje ekipa Soundset Trsata.

Akcija traje do 8. prosinca ili do popunjenja liste, a darovi se mogu donijeti na radio (Zvonimirova 20a) svakog radnog dana od 7 do 19 sati. Primopredaja darova za domove u Lovranu i na Potoku bit će sredinom prosinca, o čemu će organizatori obavijestiti sve sudionike akcije putem svojih kanala.

Ravnateljica Doma Ivana Brlić Mažuranić, Suzana Mavrinac, zahvalila je svima koji iz godine u godinu sudjeluju i uljepšavaju blagdanske dane djeci iz Doma, kao i Soundset Trsatu na vjernom praćenju i uspješnoj četverogodišnjoj suradnji.

Dodajmo i kako je ovogodišnja lista, od ukupno 51 poklona – knjižnih naslova već do pola ispunjena, odnosno u dva dana koliko zasad traje, već je tridesetak naslova našlo svoje „božićne vilenjake“ koji će tako darivati štićenike Doma za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari