POMOZIMO

POMOZIMO Pokrenuta je humanitarna akcija za obnovu stana u Lovranu koji je izgorio

Foto: Citatelj

Do požara je došlo zbog kvara na klima uređaju u stanu u potkrovlju koji se potom proširio na cijeli kat i krovište zgrade. Stan je u potpunosti izgorio, kao i veći dio krovišta, a požarom su oštećena još četiri stana u zgradi kao i stubište. Sveukupna materijalna šteta procjenjuje se na više stotina tisuća kuna.

Požar su ugasili pripadnici JVP Opatija, DVD Opatija, DVD Lovran, DVD Kras Šapjane, I DVD Sisol Mošćenička Draga. Na svu sreću, nema ozlijeđenih osoba.

Općina Lovran je pokrenula humanitarnu akciju za prikupljanje novčanih sredstava kojim će se pomoći u renoviraju objekta

”Temeljem Odluke Općinskog načelnika o pokretanju humanitarne akcije za obnovu i opremu objekta stradalog u požaru na adresi Šetalište maršala Tita 54 i pomoći stanarima navedenog objekta , Općina Lovran otvorila je poseban račun u svrhu prikupljanja novčane pomoći.

Svi koji žele pomoći, svoje donacije mogu uplatiti na IBAN: HR0723600001502951903”

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari