PONESITE DOKUMENTE: U srijedu možete po besplatnu pravnu pomoć na poznatu adresu

Foto: Ilustracija

Nastavlja se uspješna suradnja Udruge SOS Rijeka i Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu

Pravna klinika pruža primarnu besplatnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima i svim građanima u potrebi.

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć u srijedu dana 13. prosinca od 10 do 14 sati u udruzi SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.

Zainteresirani se mole da sa sobom ponesu svu relevantnu dokumentaciju, a više informacija mogu dobiti putem e-maila: pomoc@sos-rijeka.org, na broju telefona 051 211 888 ili mobitela 099 311 888 0.

Iz Udruge SOS Rijeka podsjećaju da žrtve svih oblika nasilja i/ili druge socijalno osjetljive skupine građana svakodnevno mogu dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć (nevezano uz posjet Pravne klinike) u vezi s obiteljskim i drugim statusnopravnim pitanjima, prava žrtava vezano za kazneno i prekršajno pravo, socijalna prava (socijalna skrb, mirovinsko i zdravstveno osiguranje, prava za vrijeme nazaposlenosti i sl.) radno i antidiskriminacijsko pravo te druga pravna pitanja ako su neodvojivo povezana s nekim od navedenih pravnih područja.

 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views