KONCERT NA OTVORENOM

Popularna grupa Silente svira u subotu u Matuljima u sklopu ”Matuljskih ljetnih večeri”

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

pU subotu, 20. kolovoza u sklopu manifestacije “Matuljske ljetne večeri – Tramontana će vas ofriškat” održati koncert grupe Silente s početkom u 21 sat.

Silente se na široj glazbenoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom Terca na tišinu i albumom Lovac na čudesa. Dvije godine kasnije objavljuju album Neće rijeka zrakom teći, a u 2018. najavljuju povratak koncertnim aktivnostima i svoj treći studijski album naziva Malo magle, malo mjesečine.

Sve pjesme Silente benda autorski potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, a stalnu postavu benda još čine bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Doris Kosović i violinistica Ivana Čuljak. U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin.

Bend Silente trenutačno živi i radi u Dubrovniku. 10.6.2022 objavljen je četvrti studijski album “IV”. Sadrži 10 novih pjesama, uključujući i singlove Mene moje uši lažu, Nikada ovako, Poljubi me za kraj, Idi koje ćemo čuti na koncertu.

U slučaju lošeg vremena selimo se u sportsku školsku dvoranu.

Ulaz je slobodan, a svi prisutni uživati će u širokom repertoaru grupe Silente.

Ujedno koristim priliku da podsjetim na besplatne interpretacijske vožnje e-biciklima po općini Matulji, koje su se izvodile svake srijede u srpnju i kolovozu, a ostala nam je još vožnja 24. kolovoza.

SKRIVENI BISERI NAŠE PROŠLOSTI

Dužina: 30 km, Ukupno visina: 580 m

Prijave se primaju na e-mail tzmatulji@tzmatulji.hr do srijede 24.08.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari