U PETAK POČINJE PROGRAM

Povodom Bartoje u Čavlima će nastupiti Opća Opasnost

11.05.2018. Slavonski Brod - 15. Mega bikers susret u Slavonskom Brodu, koji ce trajati tri dana i okupiti vise tisuca zaljubljenika u motocikle i rock glazbu, zapoceli su sinoc na Sportsko rekreacijskom centru Poloj."nPhoto: Ivica Galovic/PIXSELL

Predgrupa je Eureka band

Kraj kolovoza već tradicionalno je rezerviran za proslavu blagdana sv. Bartola. Bartoja, kako Grobničani nazivaju taj dan, u prošlosti se nije smjela propustiti, a slično je i danas. Program započnje već u petak, 19. kolovoza, kada nam u Čavle dolazi prava rock poslastica.

Priredili smo koncert Opće Opasnosti i predgrupe Eureka band-a koji će nas od 21h na Trgu hrvatskih branitelja zabavljati sve do sitnih noćnih sati. Ulaz je besplatan. 

Budući da nam se datumski pomalo bliži kraj ljeta i povratak u svakodnevicu nakon odmora, to nam daje dodatni razlog da se dobro zabavimo i još jednom prije jesenjih kiša opustimo, priopćili su iz Turističke zajednice Općine Čavle.

VIDEO DANA:

Obzirom na brojne upite o vremenu, prognoza nam je sve bolja iz sata u sat i vjerujemo da neće biti kiše.  No, nećemo prizivati oblake već stihovima pjesama Opće Opasnosti „Sve će bit’ u redu..“ glasno prizivamo i očekujemo sunce! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari