Posebna regulacija prometa središtem Rijeke od 1. do 3. ožujka

Zbog održavanja Međunarodne karnevalske povorke od petka, 1. ožujka do nedjelje, 3. ožujka u središtu Rijeke vrijedit će posebna prometna regulacija

 

Na dan održavanja Međunarodne karnevalske povorke u nedjelju, 3. ožujka od 9 do 23 sata u cijelosti se zatvara za sav promet središte grada omeđeno slijedećim ulicama: Riva – Riva Boduli – Ivana Zajca – Fiumara – Scarpina –Adamićeva – Zadarska i u svim  ulicama južno od Korza do obale.

Što se tiče zabrane parkiranja, od petka u 20 sati do subote do 24 sata neće biti moguće parkirati na Muzejskom trgu. Cijelu subotu i nedjelju do 23 sata neće biti moguće parkirati na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske i Trgu Riječke rezolucije.

Od subote, 2. ožujka od 22 sata do nedjelje, 3. ožujka do 23 sata parkiranje vozila bit će zabranjeno na Putničkoj obali, parkiralištu Delta, Grobničkoj rivi i parkiralištu „Pod voltun” na Žabici.

U nedjelju, 3. ožujka od 00 do 23 sata neće biti moguće parkirati na parkiralištu Riva Boduli, a od 6 do 23 sata u Zadarskoj, Splitskoj i Zanonovoj Ulici, Ulici Riva, Ulici Riva Boduli, Verdijevoj (zapad), Zagrebačkoj (zapad) ulici te Ulici Ivana Zajca.

Vozila koja ostanu nakon zabrane parkiranja, premještati će se specijalnim vozilom „pauk“. Informacija o lokaciji na koju su premještena vozila može se dobiti u postaji Prometne policije na tel: ++ 385 (0)51 335-521.

Gradski autobusi vozit će po voznom redu, a zaustavljat će se na svim usputnim gradskim stajalištima. KD Autotrolej na dan Međunarodne karnevalske povorke, u nedjelju 3. ožujka neće naplaćivati javni prijevoz na svim gradskim linijama. U nedjelju će se ukrcaj odnosno iskrcaj putnika za sve autobuse prigradskih linija od 9 do 24 sata obavljati na terminalu prigradskog prometa Delta.

U vrijeme zabrane prometa taksi stajalište na Jelačićevom trgu, Putničkom terminalu i Žabici  neće biti u funkciji, a taksi stajalište iz Ulice Riva privremeno će se premjestiti u Trpimirovu ulicu, na sjeverni prometni trak rezerviran za vozila javnog prijevoza.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views