POSEBNOST GRADSKE UTRKE: KBC Running Team Rijeka na utrkama „Homo si teć“!

Jedna od posebnosti ovogodišnjeg izdanja gradske utrke Homo si teć je i organizirani nastup djelatnika KBC-a Rijeka. Na festivalu sporta sudjelovat će ukupno 380 zaposlenika bolnice.

Grupa je podijeljena u dvije skupine, 350 osoba sudjeluje u rekreativnim utrkama građana, a 40 djelatnika trči polumaratonske i štafetne etape. Obje grupe nose majice s obilježem KBC Running Teama i loga pokrovitelja ekipe, Hrvatskog društva za debljinu pri Hrvatskom liječničkom zboru.

kbc homo3

Pored rekreativaca u utrci, KBC Rijeka će u pratećem programu predstaviti i djelatnici Ambulante za liječenje boli koji će na trasi prezentirati mogućnosti primjene akupunkture u sportu.

Neposredno prije starta utrka, na Trgu 111. brigade upriličit će se zajedničko „milenijsko“ fotografiranje KBC Running Teama, a zatim će se ekipa pridružiti skupnom zagrijavanju svih sudionika Homo si teć.

”Ponosni smo na izniman odaziv naših djelatnika za sudjelovanje u velikoj sportskoj manifestaciji. Kao ustanova trebamo biti primjer društvu, a naši djelatnici su bitni promotori zdravog načina života“, izjavio je prof. dr. sc. Davor Štimac, sanacijski upravitelj KBC-a Rijeka.

kbc homo5

Kao najveća prijavljena skupina, KBC Rijeka je na najbolji način uveličao održavanje sportskog festivala Homo si teć, pridonoseći popularizaciji rekreativnih aktivnosti i unapređenju zdravstvene kulture građana.

Foto: Denis Flego

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari