PRIJAVITE SE

Posljednji tjedan Ljeta na Školjiću; Otvorene prijave za tri besplatne radionice za mlade

U zadnjem tjednu Ljeta na Školjiću od 5. do 11. srpnja još se mogu upisati radionice 3D modeliranja, Stripa i Excela za mlade.

Ljeto na Školjiću koje ove godine donosi 27 radionica iz raznih područja – informatike, modelarstva, multimedije i drugih.

Kroz tri tjedna, točnije od 23. lipnja do 09. srpnja, Centar tehničke kulture u suradnji s partnerima (Akademsko astronomsko društvo – Rijeka, Foto klub Color, Hrvatski savez brodomaketara, Klub za samogradnju i modelarstvo „Krila Kvarnera“, Maketarski klub Zeppelin, Malac Genijalac, Open Mind, Park prirode Učka, RI Eko Rijeka Udruga filmskih entuzijasta Animatori) pripremio je cijeli niz radionica za djecu, učenike, mlade i ostale građane.

VIDEO DANA:

U posljednjem tjednu Ljeta na Školjiću, koje se održava od 5. do 11. srpnja, otvorene su prijave za tri besplatne radionice za mlade od 15 do 30 godina. U organizaciji Hrvatskog saveza brodomaketara održat će se radionica „Nauči sve o 3D modeliranju, pridruži nam se na radionici!“, dok Centar tehničke kulture Rijeka za istu starosnu skupinu održava radionice „Likovi, dijalozi , dobra priča – sve to čini jedan strip“ i radionicu excela za mlade. Upisi su otvoreni do popunjena radionica ili dva dana prije početka radionice. Sve radionice koje se održavaju u prostorima CTK Rijeka dostupne su osobama s poteškoćama u kretanju.

Obrazac za prijavu nalazi se na mrežnim stranicama Centra tehničke kulture Rijeka.

Ljeto na Školjiću financijski podupire Grad Rijeka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari