POSLOVNI UZLET: U HKD-u na Sušaku besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i OPG

Poslovni dnevnik, Grad Rijeka i Primorsko goranska županija u sklopu projekta „Poslovni uzlet“ najavili su održavanje besplatne edukacije namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima, ali i svima koji su zainteresirani za unaprjeđenje svojih poslovnih znanja i vještina.

Poslovni uzlet

Riječki „Poslovni uzlet“ najavili su Andrija Vitezić, pročelnik Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke, Berislav Tulić u ime Primorsko-goranske županije te Vladimir Nišević, zamjenik glavnog urednika Poslovnog dnevnika.

Besplatne edukacije Poslovnog uzleta za poduzetnike, obrtnike i sve zainteresirane za stjecanje novih poslovnih znanja održat će se 16. listopada u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Cilj edukacije je poduprijeti malo i srednje poduzetništvo te obrtništvo kako bi poduzetnici unaprijedili svoja poslovna znanja i vještine, i time bili konkurentniji na tržištu.

Tijekom cjelodnevnih besplatnih seminara i edukacije, poduzetnike će educirati renomirani stručnjaci iz raznih područja koji će polaznicima prenijeti svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse. Na edukacijama će se moći dobiti informacije vezane za EU fondove za ruralni razvoj, kreditiranje gospodarstava ili pak kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv.

Bit će održane i edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla, osnovama digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati, a na predavanju o Cloud uslugama moći će se naučiti uspješno poslovati i izvan ureda te saznati važne informacije o novim trendovima u turizmu.

Tijekom 2014. godine, na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 23 grada diljem Hrvatske. Zbog ograničenog broja mjesta nužno je napraviti on-line prijavu kako biste rezervirali svoje mjesto na edukacijama.

Grad Rijeka podupro je ove edukacije sufinanciranjem i ustupanjem dvorane Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, a kako je naglasio pročelnik Vitezić ovogodišnja glavna tema edukacija je „Istraživačka infrastruktura – koraci poslije“, a nadovezuje se na intenciju Grada Rijeke da dio svoje razvojne strategije temelji na znanju i novim tehnologijama te njihovoj primjeni u gospodarstvu s ciljem postizanja bolje konkurentnosti. U tome je izuzetno važna uloga Sveučilišta koje je nedavno nabavilo izuzetno vrijedno opremu namijenjenu istraživačkom radu, a zajednički je cilj rezultate istraživanja pretvoriti u inovacije i poduzetničke projekte.

Detaljnije informacije o događaju dostupne su na linku: http://www.poslovni.hr/events/rijeka

Program edukacija dostupan je na linku: http://www.poslovni.hr/media/forum-user-upload/files/6c/6c878819167ab2ab3d405d3bbc2d36a0.pdf (I.N./GR)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari