POVEĆANA SIGURNOST PROMETA

Galerija | POSTAVLJENI STUPIĆI! Saniran kolnik na raskrižju Drenovskog puta i Ulice S. Frankovića, uslišane su želje stanara!

U sklopu radova izvršeno je proširenje nogostupa

Završeni su radovi na sanaciji kolnika na raskrižju Ulica Stanka Frankovića i Ulica Drenovski put.

Riječ je o radovima koji je ugovorni izvođač završio unutar 5 dana, a koje je Mjesni odbor Drenova u uvrstio u svoje prioritete za 2022.godinu.

U sklopu radova izvršeno je proširenje nogostupa, kao dodatna sigurnost za pješake te su postavljeni i novi rubnjaci. Ukupno je postavljeno oko 300 metara novog asfaltnog sloja.

Na nogostupu su postavljeni i stupići koji će onemogućiti “divlje” parkiranje uglavnom gostiju obližnjeg ugostiteljskog objekta, što je objektivno stvaralo probleme u prometu odnosno zvog slabije preglednosti teže uključivanje u promet svih vozila iz Ulice Stanka Frankovića na Drenovski put.

Ovime je taj problem najvećim dijelom riješen, no ostaje pitanje – gdje će sada parkirati gosti popularnog ugostitlejskog objekta. Poznavajući navade naših ljudi, bojimo se da će pronaći neko novo ‘kreativno’ rješenje koje će na još opasniji način ugroziti promet vozila ali i sigurnost pješaka.

Živi bili pa vidjeli…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari