ČESTITKE

Galerija | ​Senka Frlić Kolovrat iz PU primorsko-goranske osvojila brončanu medalju na Svjetskim policijskim i vatrogasnim igrama u Rotterdamu

Brončanu medalju osvojila je u atletskoj disciplini trčanje 200 metara koje je prešla za 33,13 sekundi

Na Svjetskim policijskim i vatrogasnim igrama, koje su se održavale u Kraljevini Nizozemskoj u Rotterdamu od 22. do 31. srpnja, jedina ženska predstavnica od osam djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova RH, Senka Frlić Kolovrat iz Policijske uprave primorsko-goranske, osvojila je brončanu medalju u atletskoj disciplini trčanje 200 metara, a koje je „prošla“ za 33,13 sekundi!

Medalju je osvojila u kategoriji za žene u dobi od 50 do 54 godina u kojoj je sudjelovalo pet natjecateljica te je pobjedničko postolje dijelila sa zlatnom policajkom iz Rumunjske te srebrnom Belgijankom.  Osim navedene discipline, sudjelovala je i u trčanju na 100 i 400 metara za žene u kojima je bila četvrta po redu.

VIDEO DANA:

Ovo svjetsko natjecanje svojevrsna je kruna dugogodišnjeg treniranja kolegice Senke. Ona je naime, atletici „kraljici sporta“, vjernost „prisegnula“ još iz školskih dana kada je započela s treniranjem trčanja da bi od 2006. godine kao 37-godišnjakinja i članica Atletskog Kluba “Kvarner” iz Rijeke krenula se natjecati na veteranskim državnim atletskim prvenstvima, a potom i na Prvenstvima Balkana i Europe. Na navedenim državnim prvenstvima, kao i na prvenstvima Balkana, je u prethodnom razdoblju osvojila veliki broj zlatnih, srebrnih i brončanih medalja, dok je za sudjelovanje na uličnim utrkama i krosevima osvojila i nekoliko pehara.

Senka Frlić Kolovrat je državna službenica u Ministarstvu unutarnjih poslova RH i već punih 30 godina djeluje u službi upravnih poslova PU primorsko-goranske na različitim radnim mjestima. Trenutačno je raspoređena u Službi za državljanstvo i statusna pitanja stranaca. Za svoj profesionalni i uzoran rad 2019. godine pohvaljena je i od načelnika Policijske uprave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari