POTPISALI UGOVOR: U hotelima Continental, Neboder, Jadran i Lucija bolji uvjeti za sportaše

Zajednica sportova Primorsko-goranske županije, Riječki sportski savez i tvrtka Jadran hoteli potpisali su sporazum o suradnji za 2019. godinu

Ugovor su potpisali direktor prodaje i marketinga Jadran Hotela Damir Balenović, predsjednik Zajednice sportova Primorsko-goranske županije Veljko Karabaić te predsjednik Riječkog sportskog saveza Samir Barać.

U ime Jadran hotela Balenović je istaknuo kako ova hotelska kuća podržava sportska i kulturna događanja u Rijeci, a ovim sporazumom sportašima se omogućuje povoljnije cijene smještaja i ugostiteljskih usluga u hotelima Continental, Neboder, Jadran i Lucija. Istaknuo je kako je ova suradnja vrlo važna za Jadran hotele, budući da je poznato da sportaši najbolji promotori destinacije na emitivnim turističkim tržištima.

Predsjednici županijskog i riječkog sportskog saveza Karabaić i Barać zahvalili su se Jadran hotelima što su prepoznali potrebe sportaša, izražavajući nadu da će se ova suradnja nastaviti i u godinama koje dolaze.

„Vjerujem da će ova suradnja sportašima olakšati ovu natjecateljsku sezonu, ali i Jadran hotelima da se bolje pozicioniraju na tržištu,“ kazao je Barać.

Samir Barać, Damir Balenović i Veljko Karabaić. (Foto: Grad Rijeka)

Renato Kostović, v.d. pročelnika Odjela za sport i tehničku kulturu izrazio je u ime Grada Rijeke zadovoljstvo potpisanim sporazumom te zahvalio Jadran hotelima što su prepoznali potrebe sportaša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari